Predivne svijeće koje ćete odmah poželjeti u svom domu

Piše: Redakcija

Dekoracija doma jedna je od najdražih slatkih briga kojoj se uvijek iznova vraćamo. Tako smo se ovog puta odlučili usredotočiti na detalje koji čine veliku razliku i u svega nekoliko trenutaka dom pretvaraju u predivnu oazu s posebnom i nadasve drugačijom pričom!

Instagram je odavno postao mjesto na kojem u svega nekoliko klikova možemo otkriti divne brendove koji se izdvajaju svojom posebnošću. Tako nam je ovog puta za oko zapeo jedan engleski, a koji u svojoj ponudi ima posebne i drugačije svijeće. Ellis Home Studio bavi se izradom veganskih ukrasnih svijeća, a baš svaka je ručno rađena od 100% prirodnog sojinog voska.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S i â n (@mayflowermama)

&

Ovi kreativci koji ih izrađuju predlažu da ako koju poželite upaliti svakako stavite ispod metalni podložak za sakupljanje voska te pazite da nisu previše izložene sunčevom svjetlu ili grijalicama.

Izvor:fashion.hr

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti