Ova se frizura vraća iz prošlosti na velika vrata

Piše: Redakcija

Povratak šiški već smo najavljivali kao veliki jesenski trend, no tek sada, kada smo duboko zakoračili u zimu, postali smo svjesni ovog trenda koji je zaludio trendseterice. Na popularnost šiški sasvim sigurno je utjecao povratak 90-ih i 70-ih na modnu scenu, a evo koje će biti najpopularnije u narednim mjesecima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)


Ako se već neko vrijeme dvoumite trebate li ošišati šiške ili ne, naš je savjet da to učinite što prije. Beauty stručnjaci tvrde kako će šiške ove jeseni biti popularnije no ikad, i to one po uzoru na glumicu Brigitte Bradot.

Osim dorađene verzije frizure the shag po uzoru na Davida Bowieja, koju su u 70-ima furale sve vodeće rock zvijezde, u narednim mjesecima najpoželjnije bit će takozvane zavjesa-šiške. Ova će frizura prema riječima beauty stručnjaka biti najpopularnija u 2021. godini.

Ako se dosad niste odvažili na šiške, vrijeme je da skupite hrabrost za to. Dolaskom hladnijih dana sve više trendseterica svoje će frizere moliti da ih transformiraju u Brigitte Bardot. Za razliku od klasičnih ravnih šiški, takozvane zavjesa-šiške inspirirane 60-ima pristaju svakom obliku lica, a i izgledaju puno prirodnije. Osim toga, nećete ih stalno popravljati kad puhne vjetar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Louise Thomas (@sara_waiste)


-Predviđam da će zavjesa-šiške biti jedna od najtraženijih frizura u 2021., obzirom da me sve više klijentica traži upravo taj look’, izjavio je frizer iz Los Angelesa Sal Salcedo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)


Dovoljno su razmakute da lice dođe do izražaja, a istovremeno oblikuju lice i kosi daju dimeziju, posebno kada su u kombinaciji s valovima. Malo duže šiške pomoći će istaknuti jagodične kosti, a najbolje od svega je to što ne zahtjevaju pretjerano održavanje te su vrlo jednostavne za stiliziranje.

Odlično će izgledati i ako ih nosite nešto jače razmaknute, kao i u kombinaciji s punđom, a ako se u konačnici odlučite za šiške, budite spremni da ćete kosu morati prati češće nego inače, jer se šiške brzo maste. No imamo rješenje i za to – šampon za suho pranje pomoći će vam da odgodite pranje kose za jedan dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JEANNINE ROXAS (@jeannine.roxas)


 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti