Vrijeme je za Jarce: Osvojite ih

Piše: Redakcija

Ako je neko oprezan i suzdržan, kada je riječ o ljubavi, onda su to osobe rođene u znaku Jarca. Ne podnose ideale, iluzije, nerealne stavove o životu, a budno štite svoj ugled i emocije. Da biste osvojili Jarca, potrebno je da ste finansijski, emocionalno i mentalno stabilni.

Muškarac rođen u znaku Jarca, kada želi nekoga osvojiti, ne priznaje ne kao odgovor. Ljubav je njegova duhovna hrana, strastven je i energičan. Od partnerice očekuje vjernost i prijateljstvo. Njegovo shvatanje veze i braka je tradicionalno. Nastoji da nađe osobu koja se uklapa u njegovu sliku o tome šta sve jedna prava žena treba da bude.

Od žene očekuje podršku u svakom smislu, ali i da se brine o kući na najtradicionalniji način. Bitno je da je komunikativna, da ima određene društvene pozicije. Nije škrtac, ali strogo kontrolira budžet. Ipak, kada poklanja, njegovi darovi su izabrani s ukusom i pažnjom. Najčešće je veoma odan, zna da pruži istinsku ljubav.

Ženu rođenu u znaku Jarca nije lako razumjeti, a strahovito se plaši zaljubljivanja u pogrešnu osobu. Kada pronađe pravu ljubav, odana je, jakih emocija. Zna se brinuti o sebi i vrlo je samostalna. Ima svoj stil, pedantna je i ponekad previše formalna, ali voli komplimente. Njena vanjska suzdržanost, zapravo, skriva duboka osjećanja.

Veoma pažljivo i znalački bira partnera. Njen izabranik najčešće je čovjek koji i sam stremi uspjehu. Brak je za nju ozbiljna, odgovorna veza i sve svoje dužnosti u njemu obavlja s notom perfekcije. Želi postići zavidan status, pa se trudi da olakša osobi koju voli put ka uspjehu. Stvara odličnu sliku o njemu, pogotovo pred poslovnim partnerima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti