Praktične frizure koje uvijek volimo nositi

Piše: Redakcija

Govorimo li o kosi, možemo se složiti kako je riječ o detalju za koji uvijek volimo da je njegovan i vizualno atraktivan, ali isto tako znamo da takav izgled zahtijeva nešto više vremena kojeg nerijetko nemamo. Upravo zato u trenutcima koji nam ne dopuštaju da se u potpunosti posvetimo uređenju kose na ‘scenu’ stupaju praktične i jednostavne frizure koje baš uvijek izgledaju jednako dobro!

Sigurno smo da svako od nas ima onu jednu frizuru kojoj se uvijek vraća kada jednostavno nemamo vremena, ali činjenica koja nas dodatno veseli je i ona da takvih frizura ima pregršt, stoga uvijek možete nositi neku drugu te izgledati svježe i drugačije. Kao odabir s kojim je teško pogriješiti nameće se visoki ili niski rep. Naime, rep je frizura koja se može modelirati na puno načina, a isto tako i podignuti te ukrasiti raznim gumicama, ukosnicama, rajfom ili pak maramom. Isto pravilo vrijedi i za punđu koja može biti u sleek ili messy varijanti. Upravo je punđa jedna od najučestalijih brzinskih frizura, ali jeste li ikad pokušali napraviti polupunđu, odnosno polurep. Također se radi o vrlo praktičnoj, a efektnoj frizuri koja pristaje svakoj prigodi i dužini kose te ono najvažnije gotova je ta svega nekoliko minuta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMBER FILLERUP CLARK (@amberfillerup)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isaya Elais🦋 (@elaisaya)

Osim spomenutih varijanti, volimo i frizure koje uključuju klasičnu raspuštenu kosu s ključnim detaljima. U tom slučaju rajf za kosu je saveznik s kojim ćete u tren oka izgledati sređeno, a jednako tako obožavamo i marame koje se mogu vezati na mnoge zanimljive načine. Isto tako, nikako ne smijemo zaboraviti niti na pletenice koje još bolje izgledaju ako kosa nije svježe oprana, a ako mislite da niste dovoljno vješti za njihovu izradu, vjerujte da je za bazične varijete sasvim dovoljno pogledati nekoliko tutorijala i slobodno se upustiti u eksperimentiranje koje će uroditi sjajnom frizurom.

Kako bismo vas dodatno inspirirali, u nastavku smo izdvojili nekoliko ‘go to’ frizura za one dane kad jednostavno nemate vremena za nešto detaljnije uređivanje!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESTHER AGUIRRE (@estheraguirre)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EMELIE (@emitaz)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AMBER FILLERUP CLARK (@amberfillerup)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Streetwear (@coscyfits)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lida (@iliridakrasniqi)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti