Sjajna masaža koja poboljšava izgled kože lica

Piše: Redakcija

Gotovo cijela protekla godina za sve nas bila je poprilično stresna, a situacija se ulaskom u ovu novu, baš se i ne smiruje. Stoga je vrijeme da osvijestite koliko je važno u ovim trenucima voditi brigu o sebi, svom zdravlju te priuštiti sebi s vremena na vrijeme one male tretmane ljepote koji nas toliko opuštaju i usrećuju.

Upravo jedan takav tretman je i masaža lica, koja postaje sve popularnija. Iako smo nekada tragali za skincare rutinom koja će u svega nekoliko minuta napraviti pravo malo čudo na našoj koži, sada kada raspolažemo s nešto više vremena nije naodmet prepustiti se pokojim drevnim beauty trikovima koji na koži stvaraju sjajne rezultate. Masaža lica metoda je koja našoj koži, ali i cijelom organizmu, doprinosi toliko benefita, da jednom kada ju isprobate, rado ćete ju prakticirati baš svaki dan. Ovakav tip masaže najbolji je dio anti age njege, jer pospješuje tonus kože te ju redovitom primjenom možete zategnuti.

Također masažom pospješujete cirkulaciju, pa lice poprima sjajan i zdrav izgled, a osim što ćete izgledati nekoliko godina mlađe, također ćete se bolje i osjećati jer ovakve masaže izrazito opuštaju i stvaraju osjećaj ugode. Budući da nismo toliko u mogućnosti posjećivati kozmetičke salone, nije naodmet savladati nekoliko ključnih pokreta koje možete izvesti bilo kada u danu, a oni mogu trajati svega 5 minuta, pa do pola sata, ovisno o tome koliko vremena imate na raspolaganju. Ono što je važno prije nego se prepustite opuštajućim pokretima jest da nanesete ulje kako ne biste oštetili kožu lica, a također vodite računa da je njegova formula nekomedogena te da neće začepiti pore lica. Također ne zaboravite nanijeti ulje i na područje vrata jer od njega sama masaža i započinje, a u videu otkrijte kako ju pravilno možete i napraviti!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti