Znakovi da ste u vezi s muškarcem koji vas ne zaslužuje

Piše: Redakcija

Zdrava i stabilna ljubavna veza temelji se na međusobnom poštovanju i uzajamnoj ljubavi. No, ukoliko u vezi primjetite neke od navedenih znakova, vrijeme je da je okončate.

Nikad nema vremena za vas

Ali zato uvijek nađe vremena za sve druge ljude u svom životu i otkazuje planove s vama kako bi se družio s drugima.

Nezahvalan je

I to bukvalno. Iako se neprestano trudite oko njega i udovoljavate mu, on vam to ne uzvraća te vam čak ne zna ni reći hvala. Takav muškarac ne zaslužuje vaše vrijeme.

Sam donosi odluke i ne zanima ga vaše mišljenje

Nikada vas ne pita za savjet ili mišljenje ni oko čega, čak i ako se to tiče vaše veze. Štaviše, često zanemaruje vaše stavove i radi po svom.

Pravi planove bez vas

Sam planira vaše zajedničke izlaske ili čak pravi planove koji vas uopše ne uključuju. Takvim stavom pokazuje da vas nimalo ne cijeni, kao ni vaše slobodno vrijeme, jer smatra da za njega uvijek morate biti dostupni.

Lijen je

Izbjegava sve obaveze koje možete vi obaviti i ne pada mu na pamet da vam u bilo čemu pomogne.

Vara vas

Ovo je najjači dokaz da vas nimalo ne cijeni. Zaboravite ga, ima puno boljih muškaraca od njega.

Izvor: Mini magazin

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti