Cvjetne tapete su odlična ideja za dekoraciju zida

Piše: Redakcija

Uređenje i dekoracija doma su bez imalo razmišljanja male slatke muke kojima se uvijek neizmjerno veselimo. Tim više što je uz pomoć detalja moguće napraviti veliku promjenu koja će osvježiti prostor te mu podariti atraktivan izgled koji osvaja na prvu, a tada se elegantne i romantične tapete za zid nameću kao nepogrješiv odabir.

 

Sigurni smo da ste čuli za Sézane, poznati francuski brend odjeće koji se ističe po svojoj kvaliteti i jednostavnom, a tako posebno dizajnu. Sézane je vrlo suptilan i decentan, možemo reći pravi pariški chic, stoga nimalo ne čudi da je njihova home sekcija jednako lijepa i estetski privlačna. Naime, za sada su u ponudi sitnice poput jastuka, ukrasnih lampi i primjerice šalica s prvim slovom imena, a zasad su najveću pažnju zaokupile predivne dekorativne kutijice za nakit. Ipaknama su za oko zapele posebne cvjetne tapete koje su vrlo nježne, romantične i drugačije te možete biti sigurni da će svaki prostor osvježiti na pravi način.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sézane (@sezane)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti