Somot se vraća u modu: Evo kako ga možemo nositi ove sezone

Piše: Redakcija

Somot je materijal koji je postao veoma popularan u posljednjih nekoliko sezona.

Osim u večernjim prilikama, somot je rado viđen gost na ulicama svjetskih metropola. Pored somota, pliš je takođe glavna tkanina u kolekcijama modnih kuća. Dizajneri od somota i pliša predstavljaju ne samo haljine, već i pantalone, jakne, suknje i bluze.

Kolorit ovih mekanih i pomalo retro tkanina je dozvoljen u svim mogućim kombinacijama.

Somot je pravi materijal za sve svečane prilike, jer odiše elegancijom. Ali, ne morate da čekate da biste obukli jednu glamuroznu haljinu od somota. Ako idete na jesenje ili zimsko venčanje, somotna svečana haljina je pravi izbor.

 

View this post on Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Engy 💖 (@engyhammadofficial)

A post shared by Ever-Pretty Official (@everprettycom)

Somotne haljine ne morate nositi samo za svečane prilike. High-street dizajneri su kreirali neodoljive modele za dnevnu varijantu, šetnju sa drugaricama i odlazak na kafu. Izazovnije modele, dekoltirane i otvorene haljine idealne su za večernji izlazak.

Retro modeli u burgundi nijansama, kao i u intenzivnim, dubokim i zavodljivim bojama crvenog vina, ukombinovani uz ležerno, sportsko izdanje, džins i običnu široku pamučnu majičicu odmah će vas pretvoriti u pravu street style zvezdu.

 

Za sve avanturistkinje, spremne da eksperimentišu, somotne pantalone širokih nogavica su savršeni izbor za jesen. One su udobne i u njima ćete se osećati prijatno i opušteno, a uz to su i šik i izgledaju veoma atraktivno.

Pripredila: (E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti