Prkose pandemiji: Kate Moss i njena kćerka na reviji

Piše: Preuzeti tekst

 

Nakon što je na modnim pistama debitirala u oktobru prošle godine na reviji poznate kuće Miu Miu, 18-godišnja Lila Grace Moss, kćerka slavne britanske manekenke Kate Moss, sa svojom je mamom nosila novu kolekciju modne kuće Fendi u Parizu. Kate Moss (47) i njezina 18-godišnja kćer Lila Grace bile su među najvećim zvijezdama modne revije ove poznate kuće koju je  preuzeo britanski dizajner Kim Jones.

Usprkos globalnoj pandemiji, modni svijet našao je način kako predstaviti nove kolekcije na Sedmici mode koji se ovih dana održava u Parizu.

Kako bi se poštovala socijalna distanca, sve su manekenke prije izlaska na pistu, boravile u velikim kutijama od pleksiglasa koje su formirale naziv Fendi.

Izvor: Tportal

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti