Vrijeme je za neodoljivu šarenu manikuru

Piše: Redakcija

Zimi volimo zagasite tonove kao što su primjerice tamno crvena ili ljubičasta, ali sada je pred nama vrijeme kada ponovo na red dolaze zaigrane i nadasve posebne manikure.


Sigurni smo da ste već primijetili prekrasne šarene manikure koje su toliko divne da ih jednostavno taj čas poželimo na vlastitim noktima. Kao što smo spomenuli,iako smo zimu proveli u društvu nešto zagasitijeg kolorita, sada je trenutak da se naši nokti počnu ‘buditi’. Šarene manikure su veliki ljetni hit, ali vraćamo im se s prvim sunčevim zrakama, pa zašto ove godine malo ne bismo ‘požurili’ lijepo vrijeme. Iako nam tek predstoji februar, šarene manikure su tu da podignu i najtmurniji dan te baš svakom outfitu podare dozu neobaveznog veselja, a ako mislite da manikura to ne može postići, predlažemo da se što prije i sami razuvjerite. Što se tiče oblika noktiju, ovakav tip manikure jednako dobro izgleda na dužim i kraćim noktima, ali ipak neke preference postoje. Odlučite li se za duže nokte šarena manikura će divno pristajati bademastom obliku, dok oni kraće vole lagao zaobljeni pravokutni oblik.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti