Irina u zanimljivoj street style kombinaciji

Piše: Redakcija

Jedna od najlepših žena Irina Shayk važi i za jednu od najbolje obučenih, a njena tajna je u tome što nikad ne dopušta da izgleda monotono.

Vatrena Ruskinja iz dana u dan oduševljava stilom, a u posljednjim danima januara uhvaćena je u izdanju koje ne bi svako ni znao da nosi. Glavni motiv joj je ljubičasta boja!

Manekenka je, naime, uslikana u New Yorku u jednostavnim tamnim farmerkama ravnog kroja i laganom duksu s printom, a preko njih je obukla kaput brenda GCDS (tačnije — God Can’t Destroy Streetwear) u lila nijansi, piše Glossy.

Da je Irina pažljivo planirala ovaj outfit otkriva nam tamnoljubičasta zaštitna maska koju je kombinovala s kaputom, a tu su i bijele gležnjače sa crnim đonom Stjuarta Vajcmana.

Kada je reč o Irini, uvijek je tu prisutan i nakit, u posljednje vrijeme gotovo uvijek od žutog zlata, a ovog puta izbor je pao na jednu jednostavnu ogrlicu bez previše detalja i jednu tanju s privjeskom.

Priredila: A.K.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti