Sunčane naočale koje će obilježiti 2021.

Piše: Redakcija

Sunčane naočale ne štite samo naše oči od štetnog UV zračenja, već s njima se brzo i jednostavno može stilizovati bilo koji izgled. Od zaigranog do glamuroznog, sve je široka je paleta kombinacija uz koje bi se sunčane naočale idealno uklopile s odjećom 2021. godine.

 

Neonske sunčane naočale

Što se tiče boja, odjeća će 2021. godine biti malo jednostavnija, dok će sunčane naočale biti upečatljivo šarene. Već smo pisali o novom trendu neonskih boja u modi, pa se to produžuje s odjeće i na okvire sunčanih naočala. Upadljive sunčane naočale u svijetlim neonskim bojama zamjenjuju jednostavne, bijele modele iz prošle ljetne sezone i vrlo su popularne.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Retro sunčane naočale

Trend sunčanih naočala, koji ove godine ne možemo izbjeći i kojem se već radujemo, privlačni su i upadljivi modeli u retro stilu. Od kružnog, uglatog do ovalnog – sve je dopušteno, sve dok nas vizualno podsjećaju na prošla modna vremena. Uske sunčane mikro naočale previše su savremene. Zato ih ove godine radije ostavi u ladici.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli francesca allen (@francesca_allen)

Sunčane naočale u grunge stilu

Do sada su sunčane avijatičarske naočale, poznate i kao aviator naočale, bili pravi izbor uz ležernu odjeću. Međutim, 2021. godine bi ih trebalo spakirati i pospremiti za neka druga vremena (jer, kao i sve, vratit će se kad tad) te zamijeniti tamnim, uglatim sunčanim naočalama u grunge stilu. Vizualno podsjećaju na punk i rock stilove 70-ih i već su vrlo tražene među ljubiteljima mode.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Caroline Daur (@carodaur)

Izvor: Miss7

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti