Kako nositi kožnu jaknu ovog proljeća?

Piše: Redakcija

Stiže nam proljeće, pa ćemo debele kapute zamijeniti laganim komadima odjeće, kao što su  kožne jakne. One su vanvremenski  komad garderobe koji nikada ne gubi popularnost, a uz dobru kožnu jaknu možete postići moderan stajling.

Stilizujte svoju omiljenu haljinu tako što ćete je kombinovati sa kožnom jaknom. Da ovakva kombinacija dostigne čak i elegantan nivo, pobrinuće se  cipele sa visokom petom, dok za svakodnevne prilike možete obući i patike.

Ovaj univerzalni komad garderobe apsolutno je prihvatljiv i u poslovnom stajlingu. Kombinujte  lepršavu haljinu, sa elegantnijom kožnom jaknom.

 

Jeans i koža uvijek pristaju! Uz finu majicu diskretnog izreza, nonšalantno uvučenu u jeans, dobijate idelanu kombinaciju.

Priredila: E.Dž.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti