Uljepšajte svoj dom sa minijaturnim kaktusima

Piše: Redakcija

Kaktus je poznat po tome što je riječ o zahvalnoj biljci koja ne traži puno pažnje. Upravo zato posebnu pažnju privukao je  jedan poseban brend koji se krije iza imena Tierra Sol Studio na Instagramu, a koji u svojoj ponudi ima pregršt varijanti kaktusa. Simpatični kaktusi tada su se nametnuli kao nepogrješiv odabir. Još jedna posebnost ovih kaktusa je, odličite li za najmanju verziju, činjenica da su uzgojeni kako bi ostali u mini veličini što znači da im je potrebno svega četvrt čajne žličice jednom mjesečno kako bi ostali u životu.

Ovi preslatki minijaturni kaktusi osvajaju na prvu, a iako bismo ih vrlo rado vidjeli na vlastitim policama, možemo se složiti da je ujedno riječ o pažljivom poklonu koji će svima izmamiti osmijeh na lice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tierra Sol Studio (@tierrasolstudio)


(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti