Kakve ćemo farmerke nositi ove godine?

Piše: Redakcija

Ljubiteljice mode više nisu vezane uz klasične uske farmerke te mogu uživati u širokom izboru stilova. Evo najboljih modela za 2021. godinu.

 

Ravni kroj

Držimo se onog što je udobno: farmerke ravnog kroja nisu samo super praktične i ugodne, nego pružaju našoj odjeći potrebne modne vibracije. Modna profesionalka Ashley Brooke kombinuje poderane farmerke s krajem koji se para s gležnjačama boje konjaka i velikim vunenim kaputom. Ležeran i praktičan izgled koji odgovara gotovo svakoj dnevnoj prilici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ashley Brooke (@ashbrooke)

Plavi traper

Iskreno: crne, obojene ili izblijedjele farmerke 2020. godine bile su na vrhu spiska obaveznih modela. To se sada mijenja! 2021. vraćamo se korijenima, farmerkama od klasičnog, plavog trapera. Pitaš se kako najbolje kombinovati jaku plavu boju? Sasvim jednostavno: mislimo da je plava boja trapera jednako neutralna kao siva ili crna pa je kombinuj sa svime što ti padne na pamet. Fashionistica Caro Daur također se oslanja na ovu klasičnu boju noseći pastelni kardigan s plavim farmerkama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Caroline Daur (@carodaur)

Široke, što šire nogavice

Široke farmerke iz 2020. smo ponijeli sa sobom u 2021. godinu, jer taj trend nikako ne posustaje. A budući da će farmerke ove godine biti jako velike, idemo na uske bodije i pripijene rolke. Najbolje je ugurati gornji ih u farmerke i to visoki model koji naglašava struk. Zbog toga je izgled potpuno ležeran.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 🌸 ZARA OUTFITS 🌸 (@zara.outfits)

Udobno i opušteno

Farmerke više ne stežu, bolje da su malo preširoke, opuštene nego čvrsto uz tijelo i noge. Savršena kombinacija širokih i pomalo zvonolikih nogavica naš je omiljeni pratitelj u svakodnevnom životu: modna kraljica Netti Weber pokazuje kako se nose: opušteni model s trend faktorom sjajno izgleda uz preveliku hoodicu. Uz to ona oblači šik, zlatne sandale i stvara sjajan zaokret u stilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Annette Weber (@nettiweber)

 

Izvor: Miss7

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti