Upoznajte Zeldu, mačku koja uvijek izgleda iznenađeno

Piše: Redakcija

Mačka po imenu “Radoznala Zelda” postala je internet senzacija zahvaljujući svom konstantno šokiranom izrazu lica.

Zelda, mačka koju je pronašao na ulici i riješio da je udomi Met Tahiof iz Londona, na društvenoj mreži Twitter ima hiljade pratilaca koje je osvojila svojim neobičnim izrazom lica.

Naime, Zelda u svakoj situaciji izgleda iznenađeno. Met je Zeldu spasio prije tri godine kada je začuo “mjauk” koji mu je rekao: “Ne ostavljaj me zbog mog uplašenog izgleda”.

Ubrzo nakon što je Zelda postala Metov član porodice, a ovaj tridesetjednogodišnjak je odlučio da na društvenim mrežama otvori profile sa Zeldinim likom.

 

“Kada sam Zeldu pokazao prijateljima, kolegama i porodici, svi su se smijali i bili oduševljeni zbog njenog jedinstvenog izgleda”, objašnjava Met.

Zelda je vrlo brzo postala prava internet senzacija, a pored svake njene fotografije na društvenim mrežama stoji šaljivi opis koji objašnjava zbog čega je u tom trenutku šokirana.

Izvor: cdm.mne

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti