Unesite Valentinovo u svoj dom

Piše: A.K.

S obzirom na to da je Valentinovo, makar kalendarski, jedan dan u godini, nije potrebno unositi velike promjene u svoj dom, dovoljno je prostor osvježiti s nekoliko ukrasa ili dodataka koji će ambijentu dati dašak romantike

Ako za Dan zaljubljenih želite svom domu dodati topline i pripremiti romantičnu večeru ili unijeti malo prigodnog dekora, donosimo ideje koje svakako vrijedi isprobati.

Prva asocijacija na Valentinovo je crvena boja, sve nijanse, od vatreno crvene pa sve do nježno ružičaste, ovisno o tome kojoj boji ste skloni i koja se bolje uklapa u dizajn vašeg doma.

S obzirom na to da je Valentinovo, makar kalendarski, jedan dan u godini, nije potrebno unositi velike promjene u svoj dom, dovoljno je prostor osvježiti s nekoliko ukrasa ili dodataka koji će ambijentu dati dašak romantike.

Iako će, pripremate li večeru, najvažnije ipak biti ono na tanjiru, neće biti na odmet dodati i pokoju mirisnu svijeću za romantičnu atmosferu, baš kao ni buket ruža ili drugog cvijeća. Ako ste spretni, možete salvete oblikovati u srca i time doprinijeti romantičnom dojmu.

Ako volite rukotvorine, možete se i okušati u izradi jednostavnih, a prigodnih ukrasa. Jedna od najkreativnijih ideja svakako je ukrašavanje golih grana izrezanim srcima od debljeg papira ili kartona.

Srca izrežite i jednostavno zalijepite na grane, a možete ih i probušiti te provući ukrasne trakice koje ćete potom svezati oko pojedinih grana.


Želite li i svoj dnevni boravak pripremiti za Valentinovo, to jednostavno možete učiniti i tako da zamijenite postojeće ukrasne jastučiće ili njihove jastučnice novima u crvenoj boji.

Zid možete ukrasiti jednostavnim srcima ili drugim prigodnim motivima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti