Šta nositi, a šta nikako na Dan zaljubljenih

Piše: E.Dž.

Izaberite komade koji će govoriti dovoljno bez da pokazujete previše kože, a nikako ne biste trebali obući trenerku. Od klasičnog odijela, topića na tanke bretele, do casual traperica ili ipak haljine, ideja za outfite imamo na pretek. Možete se držati standardne crvene boje, koja ne samo da je simbol ljubavi, već dokazano privlači poglede ili se odlučiti za crnu u kojoj ćete izgledati elegantno, zavodljivo i romantično

 

Dan zaljubljenih je tu. Spremanje za izlazak može biti stresno, jer svako želi izgledati elegantno, ali zadržati i dozu opuštenosti. Odjevna kombinacija nikako ne smije izgledati napadno. Budite moderni i zavodljivi, jer tako trebate izgledati za Valentinovo. Mi vam donosimo modne kombinacije koje možete odabrati da izgledate jednostavno i romantično, ali i šta nikako ne biste trebali nositi tog dana.

 

Izbjegavajte preuske haljine

Možda u njoj izgledajte sjajno, ali nemojte je obući na Valentinovo. Birajte radije lepršave haljine koje će vam dati dozu elegancije, ali ćete svakako izgledati dovoljno zavodljivo. Nećete pogriješiti s crnom ili crvenom haljinom, koje su uvijek pun pogodak.

 

Crveno od glave do pete

Istina, crvena je boja ljubavi, ali to će odati dozu neukusa. Jedan crveni detalj bit će sasvim dovoljan. Umjesto odjeće možete odabrati crvene cipele, koje će podignuti svaku kombinaciju.

 

Jeans

Ne morate izgledati kao da ste krenuli na reviju, ali sigurno nećete ni  kao da ste krenuli na pijacu. Umjesto omiljene trenerke odaberite neki drugi komad odjeće koji će biti udoban. Crvena dolčevita ili pletivo u kombinaciji s jeansom će biti pravi pogodak.

Prozirna odjeća

Slobodno birajte top, majicu ili košulju koja naglašava ljepotu vašeg tijela, ali izbjegavajte prozirne komade koji otkrivaju previše i ostavite nešto mašti na volju.



Savjet plus

Bili trenutno u vezi ili ne, zaista nije bitno, uvijek možete iskoristiti Dan zaljubljenih kao izgovor da izađete s prijateljicama na večeru ili u kino, počastite se i nagradite za sve što ste do sada za sebe uradili. Ne morate se sređivati za drugu osobu, učinite to za sebe. Za tu priliku predlažemo crveno odijelo s crnom dolčevitom. U ovoj kombinaciji ćete se osjećati kao na crvenom tepihu.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti