Holografska kosa novi je trend u beauty svijetu

Piše: Redakcija

 

Holografski pramenovi su zadnjih par dana preplavili sve društvene mreže. Ovaj novi trend postiže se tehnikom koja se naziva pritisno ručno bojenje. Frizerka boji različite boje farbe za kosu na komadu pleksiglasa, a zatim na pleksiglas stavlja dio kose prenoseći boju na kosu na način da pritiskom plastične špatule povlači pramen preko pleksiglasa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiala Marvici (@chialamarvici)


Ponavlja se postupak koristeći pastelne nijanse ružičaste, plave i lavande na različitim dijelovima kose ili više puta na istom dijelu kako bi se promijenio intenzitet boje. Tehnika je brža od ostalih popularnih aplikacija u boji poput folije i balayagea i omogućava frizeru da ima veću kontrolu nad nijansama boja.

 

Kako bi dugine nijanse izgledale holografski na kosi, klijentica mora imati svijetlu boju kose poput plave ili sijede, što je jako bitan podatak za sve koji bi voljeli isprobati ovo.

Izvor:24.sata

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti