Oversized hlače novi su street style trend

Piše: Redakcija

Prošle godine street style modu preplavili su oversized kaputi, setovi trenerki i oversized blejzeri. Udobnost i ležernost definitivno je prva stvar kojom bi okarakterizirali trenutni street style, no sada imamo novi trend. Brojne influencerice u svoj svakodnevni stil ukomponirale su oversized poslovne hlače.

Spoj casual i business looka koji ćete postići kombiniranjem oversized poslovnih hlača savršen je način da izgledate sređeno, a u isto vrijeme se osjećate udobno. Razni su načini za kombiniranje ovog trenda, oversized poslovne hlače možete spojiti s blejzerom za sređeni look, a s druge strane možete ih spojiti s običnom majicom i tenisicama za casual izgled. Sve ovisi o vašim preferencijama, ali jedno je sigurno ove hlače neizostavan su dio gardarobe.

Njihovo pojavljivanje na najnovijim fotografijama street stylea iz Pariza i Milana oduševljava. Kao i obično, kada trend dođe ravno s piste do našeg ormara, pokušamo pronaći način kako ga prilagoditi svakodnevnom looku. Ležernost je i dalje primaran fokus, odnosno oversized poslovne hlače influencerice u svome street styleu kombiniraju s oversized blejzerima, tenisicama, basic majicama, chunky puloverima i neizostavan komad su sunčane naočale.

Najčešće prevladavaju neutralne boje poput crne, bež ili bijele.

Izvor:journal.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još