Trend koji će odlično pristajati ženama sa oblinama

Piše: Preuzeti tekst
Vrijeme je da napravite mjesta za nadolazeći proljetni trend. Kardigane svih vrsta nosili smo već ove zime – kao jedan od najvećih trendova. Njihova popularnost neće opasti ni u nadolazećim toplijim mjesecima. Sad će se ovaj meki i komad nositi s oskudnim topom ispod njega, seksi i ženstveno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jada Sezer 🧿 (@jadasezer)

Žene bujnijih oblina posebno će voljeti ovaj trend koji ne samo da naglašava dekoltee, već i ističe dio tijela sa strukom čineći ga vitkijim. A koliko kože ćete pokazati, to potpuno ovisi o vama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iskra ✨ (@iskra)

Kako složiti najbolji look?

Izgled će biti savršen kada uzmete kardigan s V izrezom koji vam dobro „leži“, odnosno nije predugačak, a niti preširok. Kombinira se s prekrasnim čipkastim grudnjakom ili majicom s čipkom ili jednostavno oskudnim topom koji vam savršeno pristaje. Dobar je izbor i čipkasti body ili muška “kanotijera” odnosno potkošulja. Slobodno se poigrajte bojama, ipak je proljeće kad nam se one vraćaju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Iskra ✨ (@iskra)

 

Izvor: Miss.7

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti