Ideje za manikuru koje će vas osvojiti na prvi pogled

Piše: Redakcija

Mnogi će se složiti da su najljepši ukras na ženi njegovana kosa i uredni nokti. Paralelno s padom prodaje ruževa za usne u 2020. se dogodio rast prodaje lakova za nokte, što je samo još jedan od razloga da žene sve više pažnje pridaju lijepim i njegovanim noktima. Sve više žena spremno je eksperimentirati s noktima pa su sve češće u salonima ljepote tražene originalne manikure s raznoranim statement detaljima, kombinacijama boja i efektnim motivima i printevima, a mi imamo nekoliko originalnih i trendi prijedloga koji bi vam se mogli svidjeti. Ovi simpatični smajlići iste sekunde će privući poglede i razveseliti vam dan.

Print tratinčica preplavio je odjeću i modne dodatke na policama trgovina pa nismo ostali iznenađeni kad smo ovaj razigrani proljetni print ugledali i na Instagram profilima popularnih salona za uljepšavanje.

Izvor:Tportal

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti