IN & OUT: Tri boje ruževa koje ćemo nositi u proljeće

Piše: Redakcija

Kao i naša garderoba i naš se makeup mijenja na proljeće te je obično nježniji i svježiji, a šta bi moglo zaokružiti savršen, proljetni izgled bolje od odgovarajućeg ruža za usne? Prema beauty stručnjacima, ove tri tople boje glavni su trend ovog proljeća.

IN: boja breskve – OUT: smeđe nijanse

Svijetle i voćne boje posebno će biti u prvom planu ovog proljeća. Zato na usnama nosimo toplu nijansu breskve otkako je vrijeme opet postalo sunčanije. Savršeno se slaže sa svakim makeupom na očima stvarajući osvježavajući proljetni sjaj. U isto vrijeme, zimska smeđa polako je OUT. Ovaj tamni ton može ostati u ladici do jeseni.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Hung Vanngo (@hungvanngo)

IN: svijetla fuksija – OUT: intenzivna roza

U proljeće se radujemo laganim i svježim bojama. Nježna roza boja fuksije omogućuje da naše usne zasjaju bogatim sjajem, a također im daje lijepu boju. Međutim, više nećemo nositi žarko ružičastu boju. Lagana varijanta fuksije dočarava rumene usne, a da pritom nije previše napadna. Savjet: stavi malo romantične boje fuksije i na obraze kako bi svom licu dala novi sjaj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

IN: sjajna i žarka crvena – OUT: bordo

Ako želiš nešto malo uočljivije u proljeće, odluči se za bogatu crvenu boju – jer to je zaista bezvremenska boja. Međutim, ove godine ova popularna nijansa ruža za usne dobiva sjajan preokret: beauty gurui radije je nose svjetlucavu umjesto mat. Zbog toga usne izgledaju malo punije i stvarav se „wow faktor“. Međutim, s krajem zime se opraštamo od hladne bordo boje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @elsactr.mua

Izvor: miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još