Neodoljive manikure za tople dane

Piše: Redakcija

Iako je godina tek na svom početku, već sada su se iskristalizirali pojedini trendovi koje ćemo rado nositi u narednim danima, sedmicama i mjesecima. To je posebice vidljivo u svijetu manikure, gdje glavnu riječ preuzimaju upečatljive nijanse i zanimljive kombinacije uzorka, a što će sigurno unijeti vedrinu u naše cjelokupno izdanje. Koliko je izgled naših noktiju važan potvrđuje i poprilično impresivna kolekcija lakova koju skupljamo na svojoj kozmetičkoj polici, kao i činjenica da smo spremni satima skrolati po Internetu u potrazi za manikurom koja će nas inspirirati.

Ove godine trendovi u manikuri poprilično su jasni, pa smo se tako odmaknuli od klasike i minimalizma te nešto jednostavnijih, suptilnijih manikura te su se u prvom planu pronašli trendovi s kojima je teško ostati neprimijećen. Tako će naša manikura biti poprilično zanimljiva, vrlo kreativna te će nam samo nebo biti granica u igri s uzorcima i bojamaTako ćemo ovaj svestrani uzorak nositi na razne načine, od nešto blaže verzije gdje ćemo njime ukrasiti samo vrhove noktiju, pa sve do eksperimentiranja s nijansama. Nadalje,trend kojeg također s nestrpljenjem želimo testirati je i igra različitih uzoraka, gdje svaki nokat priča neku svoju priču, a ovaj izgled najlakše možete postići naljepnicama te je najprikladniji za kratke nokte. Geometrijskim oblicima također nećemo moći odoljeti niti ove godine, posebice onima u pastelnim nijansama, stoga smo u nastavku izdvojili nekoliko sjajnih inspiracija koje će vas sigurno potaknuti da i vaši nokti postanu prava mala umjetnička djela.

Izvor:fashion

(Dž.S.)

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti