Frizer J.Lo otkrio koji je trenutno glavni trend kada je kosa u pitanju

Piše: Redakcija

Britanski frizer Chris Appleton, čovjek koji stoji iza frizura Jennifer Lopez i Kim Kardashian, spremno je otkrio što smatra najvećim trendom nadolazećeg razdoblja. Na prvom mjestu se nisu našli ni bob frizura, ni zavjesa šiške! Njegov odgovor glasio je – kosa koja izgleda skupo.

Riječ je zapravo o sjajnoj i njegovanoj kosu od korijena do vrhova. Latino diva Jennifer Lopez već dugo nije samo pjevačica i glumica već je modna ikona te prava predvodnica trendova kada je oblikovanje kose u pitanju. Za sve te ‘eskapade’ s kosom zaslužan je upravo britanski frizer Chris Appleton koji je za portal Glamour otkrio koji trend smatra nezaobilaznim u mjesecima pred nama.

– Posljednje što ljudi žele jest izgled koji ih podsjeća na nešto što sami mogu izvesti kod kuće – otkrio je frizer.

Prema Chrisu, u modu se vraćaju glamurozne kovrče i takozvana “Barbie kosa”. Ne, to ne znači nužno da moraš prvom prilikom postati plavuša jer boja kose u ovom trendu nije presudna. Presudno je samo to da kosa izgleda dotjerano, glamurozno i ono najvažnije – skupo. No, oblikovanje kose ne moraš zaista skupo platiti već samo trebaš postići taj efekt.

– Skupa kosa je u biti je zdrava, njegovana kosa koja je stilizirana i sjajna od korijena do vrhova – objašnjava Chris.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)


Izvor:miss7

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti