Decentni glamur: „Chanel“ kampanja s princezom Charlotte Casiraghi

Piše: Redakcija

Modna kuća „Chanel“ kao zaštitno lice odabrala je mladu Charlotte Casiraghi, jednu od nasljednica poznate porodice Casiraghi i kćerku princeze Caroline, dugogodišnje prijateljice Karla Lagerfelda i ambasadorice “Chanela”. S tim na umu, ova saradnja nije još jedna u nizu. Ima posebnu emotivnu vrijednost jer Charlotte doista vjerno predstavlja sve ono što “Chanel” jest. Za kampanju je angažiran poznati fotografski duo Inez & Vinoodh koji su kao lokaciju logično odabrali Monaco.

Kampanja odiše decentnim glamurom i djeluje poput nekog filma koji prati mladu junakinju u situacijama od jutra do večeri. Charlotte je prikazana kako leži na ležaljci pored bazena odjevena u komplet s crveno bijelim prugicama i na ovoj fotografiji izgleda identično kao svoja majka.

Na ostalim vizualima nosi crvenu vestu sa srebrnim aplikacijama i suknju od tvida, klasični „Chanelov“ komplet od tvida s mikro mini torbom oko struka te predivan komplet od tvida sa šljokicama i svilenu košulju visokog ovratnika.

Vizuale prati i video koji donosimo u nastavku.

Izvor: Buro247.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti