Hit boja kose koju ćemo obožavati

Piše: Redakcija

Topli tonovi savršeno pristaju sunčanom periodu. Bez obzira na to što kalendarski još uvijek nismo zakoračili u proljetni period godine, sigurni smo da su gotovo svi krenuli s proljetnim pripremama. Kada govorimo o kosi, ima li boljeg trenutka za osvježenje i promjenu od ovog sada? Iako boju kosu ne mijenjamo skladno godišnjim dobima, nije loše odlučiti se za sitne prepravke koje čine razliku. Kada govorimo o proljeću, najčešća asocijacija su vedre boje i ležernost, a baš se tako može opisati i boja koja je već sad jedna od najtraženijih. Radi se o toploj smeđoj nijansi koja je prošarana pramenovima u boji meda sa zlatnim odsjajem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Isaya Elais🦋 (@elaisaya)

 

Finalni rezultat varira od malo svjetlijeg do tamnijeg sa zajedničkom estetskom notom koja neodoljivo dobro pristajetoplom vremenu. Ove predivna nijansa smeđe boje je neizmjerno topla i svaku frizuru čini efektnijom, a posebno ako se odlučite za nježne romantične valove. Što se tiče dobivanja spomenute nijanse, predlažemo da u ovom slučaju svakako preskočite kućnu radinost i prepustite se u ruke stručnjaka koji će najbolje znati kako s minimalno kemikalija i agresivnih metoda dobiti ovu divnu boju. Isto tako, smeđe – zlatna boja kose je iznimno laka za održavanje jer je korijen vlasi uvijek nešto tamniji od vrhova pa nećete morati religiozno svakih nekoliko tjedana na obnovu pramenova.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marta Cepeda ♥️ (@martaaacepeda)


Izvor:fashion

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti