Prva dama SAD-a u odjevnoj kombinaciji koja odiše jednostavnom elegancijom

Piše: Redakcija

Jill Biden posjetila je osnovnu školu Benjamin Franklin u Connecticutu i srednju školu Fort LeBoeuf u Pennsylvaniji, koje su nedavno ponovno započele s nastavom uživo. S profesorima i roditeljima razgovarala je o mjerama koje su škole poduzele s ciljem sprečavanja zaraze od COVID-19 te o važnosti ispunjavanja obrazovnih, društvenih i emocionalnih potreba učenika.

I sama profesorica engleskog jezika, Jill Biden angažirana je oko što normalnijeg funkcioniranja školskog sistema u vrijeme pandemije pa je posjet dvjema školama bio logičan potez prve dame SAD-a.

Za tu poslovnu dužnost Jill je odabrala odjevnu kombinaciju koja odiše jednostavnom elegancijom. Outfit je složila je od bijele haljine dužine do ispod koljena koja lijepo prati liniju tijela, dok je gore nosila sako klasičnog kroja u prljavo ružičastoj boji.

Pažnju su privukle i cipele američke prve dame, model na visoku potpeticu od brušene kože u najnježnijoj nijansi ružičaste boje. Štikle imaju i jedan vrlo romantični detalj – vežu se oko članka. Cipele idealne za proljetne dane Jill Biden nosila je uz mrežaste najlonke boje kože koje proljepšavaju noge i skrivaju eventualne nedostatke.

I maske za lice postale su neizostavni modni dodatak, a prva dama SAD-a boju svoje maske uskladila je s bojom sakoa.

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

Pročitajte još