Dekoracije inspirirane cvijećem

Piše: E.Dž.

 

Tapete, zavjese, jastuci i fotelja samo su neki od načina da unesete osmomartovsko raspoloženje u svoj dom. Najlakši način da unesete velike vizuelne promjene u vaš prostor je pomoću tapeta, dok će dekorativni jastuci s cvjetnim dizajnom unijeti svježinu

 

Stiže nam proljeće, ali tu je i praznik – Dan žena. Donosimo nekoliko ideja kako svoj omiljeni prostor dekorirati u znaku 8. marta. Naravno, to  je praznik na koji nas najviše asocira cvijeće. Također, proljeće je doba godine kada cvijeće unosimo u svoje domove i u dvorišta, a sigurni smo da će i naši savjeti biti od koristi.

 

Zid u rascvjetalom dizajnu

Tapete su jedan od najlakših načina kako da unesete velike vizuelne promjene u stanu ili kući. Izgledat će odlično u bilo kojem dezenu, jer osvježavaju prostor i daju mu elegantnu notu. Ako budete birali cvjetni dezen, pretvorit ćete svoj dom u romantično skrovište, ali i moderno mjesto za druženje. Cvjetne tapete su odličan način kako da napravite pravo malo praznično raspoloženje koje slavi Dan žena.

Zavjese kao dašak proljeća

Osim što su sada IN, cvjetne zavjese će unijeti dašak proljeća i praznika u prostor. Ako niste ljubitelj tapeta, zavjese će ih odlično zamijeniti. Ugodne su oku, podsjećaju na proljeće i unijet će elegantnu atmosferu. Možete ih kombinirati s dekorativnim cvjetnim jastucima.

 Romantični jastuci

Ne garantiraju samo romantičnu i prazničnu atmosferu, već i ugodan odmor tokom dana. Veliki dekorativni jastuci s cvjetnim dezenom unijet će svježinu u vaš prostor. Print možete kombinirati sa zavjesama i tapetama.

Atraktivne fotelje

Osim što će biti glavna zvijezda dnevnog boravka, fotelja s cvjetnim dezenom će vaš dom učiniti udobnijim i atraktivnijim. Ona se ne mora uklapati s ostatkom namještaja, već upravo suprotno, poželjno je da se ističe. Kombinirajte je s jastucima ili zavjesama, to će biti pun pogodak.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti