Napravite valove u kosi uz pomoć Coca Cole

Piše: Redakcija

Coca Cola već je više puta dokazala da nije samo piće već može biti i višenamjenska tekućina, poput sredstva za čišćenje raznih stvari u kućanstvu. Ovaj slatki gazirani napitak može uskočiti i kao beauty proizvod. Dakle, stavljanje Cole na kosu vjerovatno ne može naštetiti – i definitivno je jeftinija od kozmetičkih proizvoda za postizanje beach waves frizure poput sprejeva sa slanom vodom i sl.

Beach waves s Colom

Youtuberica Ellko poznata je po svojim ludim beauty pokusima i, naravno, ona je ta koja testira piće u svom videu „Fail or Holy Grail“ kao insajderski savjet za savršene valove. Za samotestiranje kosu moraš samo namočiti u normalnu Colu, a zatim je oprati čistom vodom. Tada bi se kosa trebala posušiti na zraku i beach waves su gotovi.


Rezultat je prilično jasan. Trik s Colom zapravo djeluje. Kosa je poslije definitivno valovitija, ali ujedno i prilično suha pa izgleda malo „slamasto“.


Izvor:miss7

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti