Efektan, odvažan i glamurozan: Kako najbolje nanijeti crveni ruž

Piše: I.J.

Klasik koji nikada ne izlazi iz mode poželjan je u svim prilikama, posebno na Dan žena. Moćno je oružje za podizanje samopouzdanja te vijekovima predstavlja simbol ženstvenosti

Hidrirajte usne

Tamnije nijanse crvenog ruža naglašavaju suhoću vaših usana. Da bi vaše usne uvijek bile nježne i njegovane, radite piling usana koristeći med i šećer. Nakon pilinga nanesite balzam koji će dodatno nahraniti vaše usne.

Koristite olovku za usne

Kako bi se ruž što duže održao na usnama, prvo ih ocrtajte i ispunite olovkom za usne. Obratite pažnju pri odabiru boje, te birajte nijansu koja odgovara vašoj prirodnoj boji usana. Popunjavanje cijelih usana preporučuje se i za vizuelno povećanje tankih usana.

Nijansa ruža

Birajte nijansu ruža koja najbolji pristaje vašem tenu. Crveni ruževi koji u sebi imaju nijanse plave boje najbolje odgovaraju onima koji imaju blijed ten te čine zube blještavo bijelima. Ako crveni ruževi u sebi imaju narandžaste tonove, komplementiraju tamnijem tenu. Ciglasta nijansa crvene najsigurniji je izbor onih koje nisu sigurne koji im ruž najbolje pristaje.

Izbjegnite preslikavanje na zube

Kako biste izbjegli nezgodno preslikavanje ruža na zube, u papirnu maramicu otisnite „poljubac“ da biste skinuli višak.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti