3 najopasnija znaka Zodijaka

Piše: Redakcija

Svaki horoskopski znak ima i dobre i loše strane. Ova 3 znaka su najopasnija, jer imaju kratak fitilj. Ne mogu brojati do 10 prije nego što puste svoje osjećaje, odnosno apsolutno ne filtriraju protok informacija koji iz njih proizlazi.

Ovan

Nemojte ga ni pokušati uvjeriti u nešto. Ovan je definitivno najnesputaniji znak Zodijaka, što i ne čudi: njegov vladajući planet je Mars, bog rata. Ovan vrlo često gubi živce pokazujući svoj impulzivni karakter. Istodobno mu se teško smiriti, ne zna pregovarati i priznati svoje pogreške.

Lav

Posmatrajući ga, mogli biste pogrešno pomisliti da je potpuno neagresivan i da neće praviti probleme bez razloga. Da, Lav se ne miješa u tuđe svađe i u većini slučajeva ga nije briga što se događa okolo, dok je on … na prijestolju i osjeća se kao kralj džungle. Ali ako neko pokuša (makar nesvjesno) poljuljati njegovo prijestolje, bitka je zajamčena. U takvim slučajevima Lav je osvetoljubiv i beskrajno pakostan. Ne možete ni zamisliti razmjere katastrofe ako mu samo prijeđete put.

Strijelac

Kad Strijelac gađa metu, stvarno ne voli promašiti. Ako ga neko pokuša zaustaviti postaje vrlo agresivan. Strijelac o sebi ima vrlo visoko mišljenje i riječ “kompromis” nije mu poznata. Strijelac je vatreni znak, što znači da ima snažan temperament, strastven je i nije osobito taktičan. Ako mu pokušate stati na put, on će iskaliti svu svoju negativnu energiju na vama. To je, blago rečeno, neugodno.

Izvor:amazonke

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti