Za svaki kutak: Vazna s cvijećem kao idealna proljetna dekoracija

Piše: Redakcija

Želite li osvježiti svoj životni prostor i u njega unijeti malo boje, ali niste ljubitelj velikih promjena u prostoru ili jednostavno niste dovoljno hrabri za eksperimente s uređenjem doma?

Ne brinite se, “obična” vazna s cvijećem prava je stvar za vas. Upravo će taj jednostavni ukras u sekundi transformirati i uljepšati dom.

Nekada je cvijeće bilo rezervirano isključivo za kuhinjski stol ili pak dnevnu sobu, ali danas ga stavljamo u svaku prostoriju u domu. Tako nećete pogriješiti ako malom vaznom osvježite npr. kupatilo.

Bez obzira na to kakve vazne volite ili kakvo vam je cvijeće omiljeno, na taj način brzo i jednostavno osvježit ćete dom i životni prostor učiniti ugodnijim.

Pogledajte nekoliko primjera kako je vazna s cvijećem najljepši ukras svakog doma i inspirirajte se za uređenje.

Izvor: Zadovoljna.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti