Ovog proljeća nosimo plavi lak za nokte

Piše: Redakcija

Nakon zimskog perioda u kojem smo voljeli nešto zagasitije tonove, ovog proljeća veselimo se razigranim bojama od kojih je plava apsolutni favorit. Plavi nokti su posebni i upečatljivi te neodoljivo dobro pristaju gotovo svakoj kombinaciji.

Plavi lak za nokte je vrlo poseban i drugačiji te jednako dobro pristaje dugim i kratkim varijantama. Što se tiče nijansi, u toplim danima ne možete pogriješiti s tirkiznim odabirom, baby plavom ili pak kombinacijom svega, ali naravno nisu isključeni niti tamno plavi nokti. Kada govorimo o lakiranju noktiju kod kuće, kao jedna od najvećih mana ističe se kratkotrajnost laka, odnosno već drugi dan počinju se nazirati maleni nedostaci, no kako biste to promijenili svakako valjano pripremite nokat prozirnim lakom koji služi kao primer, odnosno tu je kako bi produžio postojanost laka koji stavljate preko.

S obzirom na to da su pred nama sve topliji dani, a to znači da ćemo vrlo uskoro u potpunosti uskočiti u prozračne i lagane modne kombinacije, pravi je trenutak da nabavite stylish plave lakove koji će na pravi način naglasiti sve ljepote visokih temperatura.

Izvor:fashion

(Dž.S.)

 

Pročitajte još