Hoće li kragne postati novi kaiš u našoj garderobi?

Piše: L. B.

Trendovi su zanimljivi. Evo nas, spremamo se za mnoštvo trendova za proljeće 2021., minimalizam, nastavak vladavine 70-ih, a ipak velike kragne koje smo viđali na pistama u jesen prošle godine nastavljaju da dominiraju. To je dokaz da se trendovi ne bave toliko oblačenjem onoga što je „in“, nego onoga što uzbuđuje. Popularnost kragni s ogrlicama i dalje je za neke novost, a pojavljivale su se na pregršt revija (Ganni, Alberta Ferretti i Tory Burch), dok su pilotirale s nekoliko uličnih stilova.

Kragne su takve da se mogu nositi uz gotovo sve, bez obzira na vremenske prilike. S volančićima kragna jeste narodna i nostalgična, ali izgleda gotovo ironično moderno.

Ove chic kragne svidjet će se svakome ko voli kombinirati kreativne modne dodatke i istaknuti svoj jedinstveni stilski izričaj. Svaka košulja, majica, haljina, pa čak i sako mogu se potpuno transformirati. Usudite se probati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti