“Walk-in” ormari inspirirani Carry Bradshaw 

Piše: E.Dž.

Ko se ne sjeća “walk-in” ormara iz kultne serije “Sex and the City” u kojem je zaljubljena Carry Bradshaw imala stotine parova cipela i krpica. Mnogi su joj zavidjeli, kako na prelijepim „Manolo Blahnik“ cipelama, tako i na fenomenalnom garderoberu. Često imamo problem s običnim ormarima u koje ne mogu da stanu naše cipele, odjeća i torbe, a koji bi bio pregledan i moderan baš poput njenog. Ovdje smo da vam pomognemo s nizom ideja koje će vašu prostoriju zasigurno pretvoriti u zemlju čudesa

 Mali stan nije prepreka

Carrie Bradshaw imala je mali stan na Manhattanu prije nego što se preselila kod gospodina Biga. Dakle, mali garderober ne bi trebao ograničiti vašu kreativnost. Iskoristite prostor samostojećim policama. Zapanjujući su i vrlo otmjeni u isto vrijeme. Ako je vaša odjeća dobro posložena i predstavlja remek-djelo, možete razmisliti da nemate vrata na svom ormaru i dopustite da vaša kolekcija zasija poput izložbenog predmeta.

Organizacijski dio

I za organizacijski dio Carry može poslužiti kao inspiracija. Sjećate li se svih onih kutijica u koje je slagala odjeću od koje se nije mogla odvojiti? Zato je važno da dobro rasporedite svoj prostor, te napravite odjeljke. Nemojte bježati od  tajnih pretinaca za pohranu vaše sve veće kolekcije ili stare odjeće, koju jednostavno morate zadržati.

Svevremenski dizajn

Baš poput ormara Carrie Bradshaw i vaš dizajn trebao bi biti svevremenski pomiješan s pomalo modernim. Birajte bijele ili svijetle tonove, što će vašem ormaru dati eleganciju i prefinjenost.

Čarolija s osvjetljenjem

Možete imati najljepši i najorganiziraniji garderober, ali ako osvjetljenje ne odgovara ukupnoj temi, glamur značajno pada. Idite na prirodno osvjetljenje, kako biste lako ocijenili boju odjeće i savršeno je pomiješali i uskladili. Također, možete potražiti kristalni luster, koji će uljepšati stvari u Bradshaw stilu.

Pročitajte još