Vrijeme je za Ribe: Kako ih osvojiti

Piše: Redakcija

Ako želite osvojiti, pogotovo i zadržati pored sebe osobu rođenu u znaku Riba, morate biti veoma pažljivi, suptilni, emotivni i iskreni. Nemojte štedjeti osjećanja i učinite sve što je potrebno da podstaknete njihovu maštovitost, plemenitost i senzualnost. Zauvijek će biti sretni ako osjećaju ljubav i pažnju i kada vide koliko usrećuju voljenu osobu.

Muškarcu koji je rođen u znaku Riba neophodno je da pored sebe ima energičnu, strastvenu i inteligentnu ženu, onu koja je u stanju da ga razumije i voli. Po prirodi su veoma strastveni, ali izbjegavaju da otvoreno ispolje šta im se događa u duši. Nije ih baš lako razumjeti i voljeti. Bit će sretni samo ako nađu ženu koja zna da “čita” njihove misli i želje.

Mnogim ženama su veoma privlačni, jer znaju da probude simpatiju, ljubav i nježnost, često već na prvi pogled. Znaju biti veoma neodlučni i nedovoljno uporni, pogotovo u mladosti. Kasnije očvrsnu i nađu svoj put. Viši tip muškarca rođenog u Ribama je profinjen, misionar, istraživač, idealista, nostalgičar.

Žena rođena u znaku Riba veoma je maštovita, romantična i melanholična. Ove posebne dame osjećaju duboku potrebu da vole i da budu voljene. U stalnom su sukobu između srca i uma, razuma i instinkta. Mogu da budu dobre ljubavnice samo onda kada iskreno i duboko vole.

Stvorene su za ljubav, ženstvene su, nježne i senzibilne. Uvijek prate partnera, pa ih muškarci rado primaju u svoj život. Ugodne su vanjštine, simpatične, sve ih zanima i dobro se uklapaju u svako društvo. Vole udoban život, od svog stana ili kuće naprave pravu malu oazu ljubavi. Vole i novac, komfor, društveni status, elegantnu garderobu, nakit…

Jeste li znali…

Sharon Stone (63), jedna od najljepših glumica Hollywooda, čije se scene, kada prekriži noge tokom policijskog ispitivanja u “Sirovim strastima”, i danas mnogi rado sjećaju, spada i među najinteligentnije glumice. IQ Sharon Stone iznosi nevjerojatnih 154. Zbog čega je porede s Einsteinom. Rođena je u znaku Ribe 10. marta 1958.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti