Sergej Ćetković se oprostio od majke i oca: Znao sam da te neće pustiti da odeš sama

Piše: I.J.

Omiljeni crnogorski pjevač Sergej Ćetković prolazi kroz najteži period u životu. Iznenada se suočio sa odlaskom oba roditelja, a svoja osjećanja podijelio je na Instagramu uz emotivni oproštaj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SERGEJ ĆETKOVIĆ (@cetkovics)

-Koliko god da čovjek pokušava da se spremi, koliko god bio jak, za neke stvari se ne možeš spremiti.
Misliš, biće dovoljno uzeti vazduh i zadržati ga što duže da izbjegneš bol, ali ne. Ne prolazi! Boli i boli i boli… Kažu mi da će sve biti dobro, da je to proces, kao i sam život… Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dijete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi… Nema više one koja me donijela na ovaj svijet i onog ko me volio, branio i učio životu.

Draga majko, Iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svijetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se i prije 50 godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u vječnosti ostanete zagrljeni.

Hvala vam što danas plačemo za vašom dobrotom, nesebičnoj ljubavi, tužni što vas više nema, a srećni što smo imali takve roditelje i što ste nam ostavili toliko lijepih uspomena. Sada, vozi dragi tata. Vozi svoj poslednji reli, obori svoj posljednji rekord znajući da te ona čeka tu na poslednjoj krivini, da zajedno nasmijani udjete na vrata raja. Neka vas Anđeli čuvaju pod krilima svojim i dragi Bog primi u svoje Carstvo nebesko. Neka vam je vječna slava i hvala. Vaši sinovi Igor, Sergej i Srđan, napisao je pjevač uz fotografiju roditelja iz mladih dana.

Podsjećamo, Sergejeva majka (68) preminula je od posljedica zaraze Corona virusom, a zaražen mu je bio i otac koji je posljednje dane proveo u bolnici. Da nevolja bude još veća pozitivna je i njegova supruga Kristina koja zbog zaraze nije mogla biti na sahrani svekrve.

Njegova majka Dragica je po zanimanju bila farmaceut, a otac Slobodan je bio poznat kao uspješan vozač relija koji je bio prvak bivše Jugoslavije te osvajač Kupa Jadrana.

Pročitajte još