Proljeće na noktima: Najpopularnije nijanse lakova ove sezone

Piše: Redakcija

Čim uđemo u lagane proljetne haljine i izvadimo slamnate torbe koje prizivaju ljeto, počinjemo dodavati boje svom životu, garderobi, ali naravno i noktima. Tako su jedan od najlakših načina za prelazak iz zimskog raspoloženja u ono proljetno upravo nokti u vedrijim tonovima. Iako nam neodoljive boje poput bordo, crne i tamno plave uvijek dobro posluže u hladnijim mjesecima, proljeće traži svjetliju paletu lakova. Koje proljetne boje za nokte kupujemo? Klasike. Od crvenih i rozih boja pa sve do narančastih tonova koji izgledaju upečatljivo uz svačiji stil. Donosimo proljetne boje koje će zavladati svijetom manikure ove sezone

Crvena poput paradajza

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eniswardrobe (@eniswardrobe)

Iako crveni lak izgleda izvrsno tokom cijele godine, za proljeće je idealna nijansa s narandžastim podtonom.

Bijela

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Claire Most (@claire_most)

Bijeli nokti su se vratili prije nekoliko godina kao izbor laka u minimalističkom stilu, a ni ovo proljeće također ne prolazi bez nezaobilazne bijele.

Lila

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Michelle (@checkyesmichelle)

Boja zidova koja je krasila spavaće sobe gotovo svake djevojke iz 90-ih, bila je definitivno lila. No, osim što ove sezone dominira našim ormarima, sada krasi ruke elegantnih žena po cijelom Instagramu.

Roza poput žvakaće gume

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit)

Što se tiče naših ormara, jarko ružičasta boja bit će najveći trend boja 2021. godine, ali također i u svijetu manikure.

Pistacija

Vidimo kako se sve više modnih influencerica odlučuje za upečatljive nijanse zelenog laka, no neka izgled bude uglađen, stoga potraži puderaste tonove pistacije.

Morsko plava

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IMARNI NAILS (@imarninails)

Kada je riječ o proljetnim bojama noktiju, nijedna nije toliko sveprisutna kao aqua nijanse. Sam pogled na ove nijanse dovodi nas u opuštajuće raspoloženje, čak i ako je sivo nebo dokle pogled seže.

Žuta

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nails Designer (@olcixixnails)

Jedan od naših omiljenih simbola proljeća je kada prekrasni žuti narcisi počinju cvasti i ukrašavati vrtove i livade. Počasti se lakom žutim poput tog divnog cvijeta i odmah unesi vedrinu u svoj dan.

Izvor: Miss7

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti