Proljetni trend: Ove tri boje su favoriti svjetskih frizera

Piše: Redakcija

Za mnoge je dame dolazak proljeća i izlazak iz zimskog sivila idealna prilika da osvježe svoj izgled i odluče se na novu boju kose. Ako razmatrate posjet frizerskom salonu, provjerite koje su to tri boje poznati frizeri naveli kao kandidate za najveći proljetni trend kada je oblikovanje kose u pitanju. Odmah u startu ćemo otkriti kako ih krasi upečatljiv kolorit koji i na simboličan način signalizira da je zimi napokon odzvonilo.

Slatko ružičasta

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Spoke & Weal (@spokeandweal)

Ne možemo poreći da su nas lijepo vrijeme i sunčani dani nagnali da svijet, barem na tren, pogledamo ružičastim naočalama. Ne čudi stoga što su brojne dame poželjele izlazak iz zimskog sivila obilježiti i ružičastom bojom kose. Priznajemo kako ovo nije boja koja će u domaćim okvirima doživjeti revolucionarnu popularnost, no mogla bi donijeti toliko željenu promjenu izgleda svim damama koje se na nju odluče.

Bogata crvena

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikki Lee | Hairstylist (@nikkilee901)

Glumicu Sarah Hyland upoznali smo kao vrckavu Haley Dunphy u hit seriji „Moderna porodica“. Najstarija kćerka porodice Dunphy bila je poznata kao popularna djevojka koje je uspješno detektirala vodeće trendove u svijetu mode i ljepote, a čini se kako ovo glumici koja ju je portretirala uspijeva i u stvarnom životu.

Naime, Sarah je nedavno demonstrirala novu crvenu boju kose, a ako je vjerovati poznatim frizerima, donijela je pravu odluku. Vibrantne crvene nijanse još su jedan koloristički snažan trend. A nećete pogriješiti čak i ako se odlučite na nešto tamniju verziju od one koju je prezentirala 30-godišnja glumica.

Zlatna karamela

Nova godina donijela je novu verziju ove omiljene frizure – zlatni karamel. Moramo priznati kako ime ove frizure uistinu djeluje ukusno, no za pripremu ovog karamela potrebno je spojiti ‘prljavu brinetu’ i ‘platinum plavušu’. Recept je to za frizuru koja unosi suptilnu, ali priželjkivanu promjenu.

Izvor: Miss7

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti