Kako smo obradovali dragog čitatelja: Ti znaš moja „Azra“ da je nagrada radost, a ne kazna…

Piše: Redakcija

Slavko Klisura iz Goražda, dobitnik „Azrinog“ darivanja – noćenja za dvije osobe u hotelu „Pino Nature“ na Trebeviću, nakon što je njegova kratka priča proglašena najboljom o temi „Osmog marta slavimo žene“, javio se našoj redakciji, obradovan nagradom. Podsjetimo, Klisurina priča „Njeno ime izgovaram kao kad kažem disati, sunce, voda, proljeće“, posvećena izabranici njegovog srca, supruzi Vesni, proglašena je najljepšom.

U znak zahvalnosti Klisura je našem magazinu poslao i zapis o njihovom  boravku u „Pino Nature Hotelu“ naslovljen „Ti  znaš moja ‘Azra’ da je nagrada radost, a ne kazna…“, koju također prenosimo, uz iskrene želje i namjeru da naše čitatelje što češće usrećujemo.

– Jutro je, lijepo, sunčano, 3. mart… Pijem svoj čaj za razbuđivanje i otvaram elektronsku poštu.  A u njoj… Iznenađenje! Piše…

„Poštovani Slavko, pošto ste Vi sretni dobitnik nagradne igre za najbolju kratku priču, molim Vas da pozovete broj telefona 033 281 498, kolegicu iz marketinga do 16:00 h, i da se dogovorite za noćenje za dvije osobe u hotelu Pino Nature…“!

Kakva email poruka! Stigla iz redakcije magazina „Azra“ direktno u naš stan i naša srca!

Okrećem brojeve koji me spajaju s nježnim i toplim glasom čija je vlasnica, mislim, bila novinarka Lejla… I tu počinje nastavak prelijepe priče koja je započela onog dana kada sam u redakciju „Azre“ poslao moju priču na konkurs kojim su drage kolegice i kolege iz ovog magazina pozvali autorice i autore da pišu o temi „Osmog marta slavimo žene!“.

…Imao sam priveligiju, zahvaljujući “Azri”, da suprugu za 8. mart obradujem nečim posebnim… U ovom vremenu, kada se i taj praznik sveo na formu kako bi muškarci opravdali svoju nepažnju tokom ostatka godine, a većina žena imala privid te pažnje, meni je ovo bila izuzetna prilika da budem kreativniji – zapisao je Slavko Klisura uz fotografije uživanja sa suprugom Vesnom, koje nam je poslao s Trebevića.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti