Šta vaša omiljena boja laka za nokte otkriva o vašoj osobnosti

Piše: Redakcija

Žene vole lijepe nokte, ali i da boja koju na njima najčešće nose ima veze s osobnošću tvrde brojni beauty stručnjaci, koji otkrivaju značenje svake boje:

Ružičasta

Nošenje ružičastih noktiju odaje ženstvenu atmosferu koja bi mogla biti dio laganog, zabavnog stava koji imate u životu. Vjerojatno ćete biti intuitivni i ne brinete toliko o usklađivanju s društvenim normama. Ako nosite svijetlo ružičasti lak, mogli biste biti ambiciozni i orijentirani na karijeru.

Crvena

Crveni nokti pokazuju da ste strastveni. Mogli biste biti i pomalo agresivni te emotivni. Crvena je također i hrabra boja, što znači da volite pokazivati ​​samopouzdanje ili dominaciju. Ne bojite se biti glamurozni i okrenuti sve oči na sebe.

Narančasta

Odvažni i impulzivni možda su prve stvari koje vas opisuju ako imate narančaste nokte. To je boja koja je puna topline i energije, a često povezana s entuzijazmom i kreativnošću. Nije vas briga što drugi ljudi misle o vama, a definitivno se znate zabavljati. I naravno, vi obožavate ljeto.

Plava

Plava boja može biti povezana sa smirenjem i mirom, ali kad govorimo o laku, to bi mogla biti druga priča. Nošenje plavog laka za nokte, posebno svjetlijih nijansi, pokazuje da ste zabavni i uzbudljivi. Pokazuje vašu prijateljsku, mladenačku auru i vašu otvorenost da isprobate nove stvari.

Ljubičasta

Ako volite ljubičastu na noktima, to izražava vašu maštovitu i kreativnu stranu. Ljubičasta je boja također povezana s kraljevstvom i plemenitošću, uz samopouzdanje i individualnost. Možda ćete htjeti nositi i ljubičaste nokte kada želite izraziti neke senzualne ili tajanstvene vibracije.

Crna

U redu, znači crni nokti čine vas pomalo buntovnima, ali to nije sve. Ako volite nositi crni lak, kreativna ste osoba koja uživa razmišljati izvan okvira. Mogli biste biti autoritativna i ozbiljna osoba, ali možete biti i pomalo drski. Napokon, ne može svatko nositi te crne nokte.

Neon boje

Ovi nokti žele pažnju i ne bojite se pokazati se. Neustrašivi ste i energični, volite biti u središtu pozornosti i lako možete započeti razgovore, čak i sa strancima. Neonske boje mogu se razlikovati od limeta zelene do vruće ružičaste i stvarno nema ispravnog ili pogrešnog načina nanošenja neonskih noktiju, što vam daje više prostora za istraživanje vaše kreativne strane.

Nude

Ako imate nude nijanse kao svoju boju, to znači da ste u svojoj prirodi jednostavni, elegantni i ženstveni. Neki to mogu smatrati previše uobičajenim, jer se boja možda ne ističe toliko, ali zapravo i dalje izgleda prilično otmjeno. Također ističe da ste izravna i sigurna osoba.

(Dž.S.)

 

 

 

 

Pročitajte još