Neobičan trik za savršene obrve

Piše: Redakcija

Bez obzira da li je make up sastavni dio vaše dnevne rutine ili više volite njegovati prirodni look, obrve su te koje traže posebnu pažnju. Trenutno su u modi guste i oblikovane obrve, a njihova gustoća se pokušavala postići na razne načine.

Jedni su se okušali u iscrtavanju obrva olovkom ili sjenilom čime se postiže vizualno njihov gušći i ekspresivniji izgled, što ponekad i nije jednostavan zadatak. Osim uloženog vremena, oblikovanje obrva olovkom ili sjenilom iziskuje mirnu ruku te puno vježbe kako bi ih doveli do savršenstva.

No, ponekad je jednostavnost puno bolje rješenje od kompliciranog iscrtavanja obrva, pa zato isprobajte jednostavni trik sa svojim sapunom koji sigurno stoji zabačen u nekom kutku kupaonice. Četkicu za uređivanje obrva ili staru četkicu od maskare umočite u mokri sapun i laganim pokretima četkajte obrve prema gore. Sapun drži svaku dlačicu na svome mjestu tijekom cijelog dana, tačno onako kako ste ih stilizirali, a njihova gustoća i postojanost će vas natjerati da zaboravite na sjenila i olovke koje su vam toliko dugo uzimale dragocjeno vrijeme.

(E.Dž.)

Pročitajte još