Trikovi kako da odmorite kožu lica: Savršena i bez šminke

Piše: E.Dž.

Iako su gotovo sve žene zaljubljenice u šminku, ponekad koži lica treba odmor, a i mnoge jednostavno žele izbaciti make-up iz svakodnevne rutine. Također, ljetni vreli dani dobar su povod da lice pustimo da diše. Ali, dilema svake žene je kako će izgledati bez šminke. Obično su to pretpostavke  „izgledam bolesno i blijedo“, „imam podočnjake“, zato smo pronašli savjete i trikove kako biti lijepa i bez make-upa

Redovni piling

Održavajte glatku kožu pilingom napravljenim u kućnoj radinosti ili, ako ste ipak ljubitelj gotovih proizvoda, preporučujemo neki s AHA ili BHA kiselinama, jer je to najbolji piling za uklanjanje mrtve kože. Na ovaj način učinit ćete svoje lice glatkim i ujednačenim.

Obrve

Savršeno njegovane obrve uokviruju lice, čineći njegove crte ljepšim. Oblikujte ih kod profesionalaca, a ako su rijetke i morate ih crtati da bi izgledale lijepo, savjetujemo da kupite boju za obrve i vaš problem će biti riješen.

Hidratanta krema

Održavajte kožu hidratiziranom, da bi vaše lice izgledalo lijepo. To je tajna održavanja vlažne i sjajne kože. Također, nemojte zaboraviti kremu sa zaštitnim faktorom od Sunca, da biste izbjegli fleke i neujednačen ton kože.

Bronzani ten

Odlična krema za samopotamnjivanje ujednačit će tonus kože i održavati je blistavom, čak ako ne nosite ni kap šminke. Dodajte malo prirodne boje ako ste blijedi.

Trepavice

Da bi vaše trepavice izgledale duže i punije bez maskare, postoji pravi trik kako da to postignete. Nanesite malo ricinusovog ulja, te ih uvijte. Izgledat će kao da ste upravo nanijeli make-up.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti