“Keks brineta”: Savršena boja kose za laganu promjenu i maksimalan efekt

Piše: Redakcija

Kada želite osvježiti svoj izgled, jedan od najlakših načina da se to učini jest promjena boje kose. Ako žudite za promjenom, ali ni sami ne znate u kojem smjeru krenuti, možda možete razmisliti o nekom od velikih trendova u svijetu farbanja kose u 2021. godini.

Nijanse koje će biti posebno popularne stručnjaci dijele u dvije velike skupine. Prvu čine lude, odvažne boje, a drugu klasičnije nijanse zahvaljujući kojima ćete pomoću minimalne promjene dobiti lijepi, osvježeni izgled.

Iz ove druge skupine boja koja će se posebno svidjeti brinetama željnima promjene koja ipak neće biti previše šokantna. Radi se o trendu naziva keks brineta.

O kakvoj je nijansi riječ? Prema riječima stručnjaka, radi se o lijepim, mekanim tonovima keksa i karamele. Veći naglasak stavlja se na hladnije tonove koji su tu da “utišaju” toplinu a da kosa ne izgubi dubinu. Poenta je u zadržavanju bogatstva brinete, ali s hladnijom bazom.

Vaš frizer je taj koji će vam pomoći u odabiru palete boja koja vam najviše odgovara. Naime, kod keks brineta koriste se najmanje dvije nijanse smeđe bojekako bi se postigao željeni izgled.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by EdwardsAndCo (@_edwardsandco)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Lee Hair (@amandaleehair)


Izvor:zadovoljna.hr

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti