Vodič za grudnjake: Izaberi pravi

Piše: I.J.

Postoje grudnjaci različitih veličina i oblika, načina života, ukusa i slično, stoga su dani nemogućnosti nošenja neke odjeće zbog nepostojanja pravog grudnjaka daleka prošlost. Donosimo mini vodič s četiri vrste koje će ispuniti sve vaše zahtjeve

 

Bez naramenica

Šta radi: Grudnjaci bez naramenica podupiru grudi žicom i uz pomoć silikonske ili gumene podstave, kako bi se spriječilo klizanje. Većina ima oblikovane korpe, koje pomažu u održavanju oblika grudi.

Kada ga nositi: Dobar grudnjak bez naramenica obavezan je za svaku garderobu, a savršen je za nošenje ispod haljina ili topića s otvorenim ramenima. Najvažnije stvari koje ćete htjeti provjeriti: donji dio žice ne uranja vam u prsa, ne klizi, pravilno podupire vaše grudi, nema prosipanja ili zjapljenja u korpama.

Vrsta grudi: Svi oblici i veličine dojki.

 

Balkonet

Šta radi: Kao što i samo ime govori, balkonet grudnjaci djeluju kao svojevrsni balkon za vaše grudi. Ova vrsta grudnjaka pruža suptilno podizanje za poboljšanje vašeg prirodnog oblika i dekoltea.

Kada ga nositi: Korpe su obično dizajnirane da imaju ženstven, seksi izgled s malo pokrića. To je još jedan stil grudnjaka koji se može nositi uz uobičajenu garderobu, a idealan je za dekoltirane topove i haljine.

Vrsta grudi: Svi oblici dojki, posebno oni s većim veličinama korpi.

 

Push up

Šta radi: Push-up grudnjaci daju vašim grudima poticaj pomoću stegnutih korpi i jastučića, gurajući ih prema unutra i prema gore.

Kada ga nositi: Push-up grudnjaci osmišljeni su kako bi poboljšali vaš dekolte i obično se nose s dekoltiranim topićima i haljinama. Imajte na umu da, iako push-up grudnjaci pomažu vašem dekolteu dati onaj wow efekt, ne morate pokazivati dekolte da biste nosili push-up grudnjak.

Vrste grudi: Svi oblici i veličine grudi.

 

S promjenjivim naramenicama

Šta radi: Ovi grudnjaci imaju naramenice koje mogu preći iz ravnih u ukrštene. Njihova svestranost olakšava namjenu i korištenje.

Kada ga nositi: Ako imate planove koji zahtijevaju brzu promjenu garderobe, ne možete pogriješiti s ovom vrstom grudnjaka. Mogu biti u različitim stilovima jer je jedina promjena u naramenicama, možete nositi sa gotovo svim, ovisno o odabranom stilu.

Vrsta grudi: Svi oblici i veličine grudi.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti