Modni dodaci koji će obilježiti 2021. godinu

Piše: Redakcija

Ovog proljeća na svoj popis dobrih dodataka dodajte ove tri stvari. S modnim dodacima svaka kombinacija je zanimljivija i upečatljivija i mogu napraviti veliku razliku u vašem stylingu.

Bucket-hat

Ove šešire prije smo viđali na ribarima, a sada ih viđamo na tjednima mode. Taj dodatak nas prati još od prošle godine, a ove godine postao je apsolutni hit. Imamo ih u svim vrstama, sa širokim i uskim obodom, jeans, od umjetne kože i slično. Dezena i boja je pregršt, a sve što trebate je izabrati onaj koji vam najbolje pristaje.

Kragna

Kragne su se kao i ribarski šeširi ponovno pojavili na modnoj sceni prošle godine, i od tada ih sve češće viđamo. S njom možete naglasiti svaku običniju košulju ili bluzu, a u casual ljetnim varijantama izgledat će idealno u paru s klasičnim modelom traperica. Upečatljive su same po sebi, pa cijeli styling ne treba pretjerano stiliziranje.

Lančani remen

Prije nekoliko godina u trendu je bilo nositi lančane ogrlice i narukvice, ali sada se taj trend malo izmijenio pa je prešao na remene. Ovakav remen savršeno pristaje uz traperice visokog struka i neku običniju majicu ili košulju. Super će pristajati i uz haljine te će dodatno naglasiti struk, piše Glamour.

Izvor:Glamour

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti