Odličan trik: Kako zavezati kosu bez gumice

Piše: Redakcija

Ako imate dugu kosu sigurno vam se nekad dogodilo da baš u trenutku kada je želite zavezati u rep ili punđu pri ruci nemate nijednu gumicu za kosu.

Gumice za kosu jedan su od onih predmeta, poput ukosnica ili čarapa, koji redovito misteriozno nestaju.

Srećom, kada se ovakve situacije dogode tu su razni trikovi, a među njima i jedan s popularnog Tik toka koji će pomoći onima s dugom kosom kada se nešto ovakvo dogodi.

@thatmissychick##stitch with @h_kyung_176 learn something new everyday on TikTok ##beautyhacks ##hairhacks ##hair ##WellDone ##WeWinTogether ##fyp ##xyzbca ##foryou ##awesome♬ original sound – Missy

Lagan je za isprobavanje, ali bez obzira na to impresionira tom istom lakoćom i brzinom. Ovaj mali trik mogao bi vas spasiti u situaciji kada popucaju i nestanu sve gumice za kosu tako da preporučamo da u nastavku pogledate video korisnice Tik toka kako zavezati kosu bez gumice.

Izvor:zadovoljna.hr

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti