Modna lekcija: Hailey Bieber pokazala kako je mala crna haljina uvijek dobar izbor

Piše: Redakcija

Hailey Bieber važi za jednu od najvećih modnih influencerica, a tu laskavu titulu još jednom je potvrdila odlični modnim stajlingom.

Modni trendovi su neizbježni, a ako ste pri tome i modna zvijezda, onda ih imate u malom prstu. Međutim, ponekad je klasika najbolji izbor, a to je ovoga puta pokazala i manekenka Hailey Bieber. Sa suprugom Justinom Bieberom, 24-godišnja modna zvijezda uputila se na vjenčanje muzičara Harva i pjevačice Felicije King održanog u Los Angelesu i svima očitala modnu lekciju.

Inače zaljubljenica u modu 90-ih Hailey je zablistala u čistoj klasici – u maloj crnoj haljini koja je laskala njezinoj vitkoj figuri te crnim elegantnim sandalama visokih potpetica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)


I dok bi joj neki prigovorili kako crna boja nije najsretniji izbor za odlazak na vjenčanje, Hailey je pokazala kako je mala crna haljina uvijek odličan, elegantan izbor s dozom sofisticiranosti.

Kombinaciju zaokružila je malom crnom torbicom na preklop čiji dizajn potpisuje Saint Laurent.

Dizajn Haileyne jednostavne, a tako efektne haljine djelo je dizajnera Alber Elbaza, a slavna manekenka još je jedna u nizu njegovih obožavateljica.

Izvor:tportal

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti