Moderni dizajn u vašem domu: Siva i žuta su pun pogodak

Piše: E.Dž.

Neutralna siva i odvažna žuta u vašem domu sigurno će privući veliku pažnju. One predstavljaju jednu od najefektnijih kombinacija. Siva je neutralna akromatska boja koja teži poboljšavanju kreativnosti. Predstavlja nenametljivu pozadinu i prikladna je za kombiniranje s jarkim i dominantnim tonovima. U kombinaciji sa žutom, siva boja je ta koja će istaći kontrast

Kombinirajte

Siva sofa i žuta fotelja su pun pogodak.

Na taj način ćete postići savršen kontrast boja, u kojoj će žuta fotelja doći do izražaja.

Također, možete fotelju kombinirati sa žutim kabinetom za TV ili neobičnim stolićem.

Ukoliko je sofa siva, stavite žute jastuke, i obrnuto. U tom slučaju, najbolje bi bilo koristiti neutralne nijanse poput bijele za tepih i sive za prekrivače na ugaonoj garnituri.

Detalji

Kombinacija boja i uzoraka na ukrasnim dekorima poput zidnog sata i tepiha  omogućit će vam da dobijete svijetao i veseo ambijent kakav želite.

Uz dizajn žute i sive pristaju bijeli i pastelni tonovi, a njihovom kombinacijom postiže se balans i ravnoteža cjelokupnog ambijenta, ali, ukoliko želite samo nekoliko detalja koji će privuči pažnju, predlažemo ukrasne lampe.

Azra savjetuje

Tri trika kako da unesete proljeće u svoj dom

Nove zavjese

Neka one budu cvjetne ili svijetlih nijansi, na taj način ćete potpuno osvježiti svoj dom

Cvijeće

Uvijek je dobrodošlo u domu i izgleda moderno, a tako ćete znati da je proljeće stiglo

 Tapete

Plijenit će poglede i izgledati elegantno ukoliko izaberete proljetni dekor

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti